Permake-up is uw adres voor perfectie in Permanente make-up!

Bekend van het RTL4 programma lijn4!

Gemma Zonnenberg is erkend pigmentiste en in het bezit van het officiële specialisatie diploma permanente make-up ( Anbos/Stivas). Gemma is bekend geworden door het RTL4 programma LIJN4 vanwege haar sublieme resultaten. Als 1e schoonheidsspecialiste ontving Gemma de GGD vergunning voor het verantwoord toepassen van PerMake-up voor wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Permake-up is een secure specialisatie, neem geen risico en kies voor het beste met 20 jaar ervaring: Kies Permake-up dus!

In 2008 is pigmentiste Gemma Zonnenberg tevens geslaagd voor tepelhofpigmentatie. (Pink Ribbon) Deze pigmentatie uitgevoerd op de borsten van vrouwen vraagt inzicht in kleuren en opbouw van de gehele tepelhof.

Schoonheidsinstituut Body Art  PerMake-up vind U in ’t centrum van het Brabantse Heesch. Het is een allround schoonheidsinstituut met diverse specialisaties, het beschikt over 2 beautystudio’s, 2 zonnestudio’s, één permanente make-up studio en verkoopruimte met manicuremogelijkheid. U vindt ons tijdelijk aan het Stationsplein 14A  5384BH HEESCH (voorheen ’t Dorp 57b, 5384 MB HEESCH).

Bekijk op uw gemak onze website en belt u gerust met onze beauty-studio 0412-455173, wij zijn U graag van dienst!

foto body art Heesch update per 06022015 015 OLYMPUS DIGITAL CAMERA